.

Studiedag BSWZ Vakmanschap 23 april 2024

Op 23 april ben je erg welkom op onze jaarlijkse studiedag waar we deze keer het vakmanschap van de sociaal werker in het ziekenhuis centraal stellen.
Als sociaal werker heb je immers een specifieke expertise, een eigen kennis en kunde waarmee je voor patiënten en naasten het verschil maakt.

 

 Zorgethiek is één van de centrale thema’s in de voormiddag en in de namiddag zijn er workshops die aansluiten op enkele kerntaken van sociaal werkers zoals concrete hulpverlenging (sociaal/administratief/financieel/juridisch), zorgcoördinatie, signalering, psychosociale hulpverlening en andere professionals adviseren. Wat vaststaat is dat je naar huis gaat met concrete tips en handvaten en een versterkt zelfvertrouwen in je dagdagelijks werken met patiënten en hun omgeving. Een gedetailleerd programma en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier. We kijken er naar uit je dan te zien!

 

Studiedag BSWZ Vakmanschap

BETROUWBARE EN VERSTAANBARE INFORMATIE/ADVIES VERSTREKKEN OVER HET OPNAMEPROCES IN HET ZIEKENHUIS, DE SOCIALE WETGEVING, RECHTEN, JURIDISCHE ADMINISTRATIEVE ZAKEN, DE SOCIALE KAART EN HET GEZONDHEIDSZORG IN HET ALGEMEEN