Vorming en opleiding

Hier vind je informatie over scholen die de opleidingen sociaal werken en/of sociaal verpleegkundige organiseren. Daaronder vind je een overzicht van de eigen opleidingen, nascholingen en studiedagen

Alle opleidingen tot sociaal werker of sociaal verpleegkundige

Een overzicht van de verschillende onderwijsinstellingen die een opleiding tot sociaal werker of sociaal verpleegkundige aanbieden.

Lees meer
Inspiratiedag Sociaal Werk Sociaal Beleid
18.10.19

Inspiratiedag Sociaal Werk en Sociaal Beleid

Het thema van dit jaar is 'Mensen tot hun (sociale) rechten laten komen.' waarin we focussen op non-take-up of niet-gebruik, het fenomeen waarbij personen hun (sociale) rechten niet opnemen omwille van drempels in de wetgeving, administratie,etc.

Lees meer
Ch Kotk Rgb 1
08.11.19

CHi -opleiding: Communiceren in oncologie voor sociaal werkers (5-daagse)

In samenwerking met hogeschool PXL (Hasselt) stelt het CHi de nieuwe communicatieopleiding voor sociaal werkers voor.

De opleiding communicatie in de oncologie voor sociaal werkers is bedoeld voor sociaal werkers werkzaam in een ziekenhuis die zich willen verdiepen in onco-gerelateerde thema’s.

Deze module wil de communicatieve vaardigheden van sociaal werkers bevorderen om het hoofd te bieden aan vaak complexe situaties in een oncologische setting.

De communicatietraining wordt gratis aangeboden door het Kankerplan.

Lees meer

Afgelopen opleidingen

April 2019

30.04.19

Opleidingen Cédric Hèle-instituut

Beste zorgverlener,

 

Graag stellen we u een aantal opleidingen voor die gepland staan in het voorjaar 2019 en waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.

 

Meer informatie of inschrijven kan door het aanklikken van de titel of via www.chicom.be/evenementen<http://www.chicom.be/evenementen>:

 

 

  *   22/01/2019: 'Zorg op maat voor AYA's (adolescents and young adults), een introductie'<https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-zorg-op-maat-voor-ayas-een-introductie> - Antwerpen

  *   24/01/2019: 5-daagse 'Communiceren in oncologie' <https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-communiceren-oncologie-antwerpen-5-daagse-1> - Antwerpen (deze opleiding is gratis ikv het Kankerplan)

  *   31/01/2019: 5-daagse 'Communiceren in oncologie'<https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-communiceren-oncologie-hasselt-5-daagse-2> - Hasselt (deze opleiding is gratis ikv het Kankerplan)

  *   5/02/2019: 5-daagse 'Afstand en nabijheid in communicatie in oncologie'<https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-afstand-en-nabijheid-communicatie-oncologie-5-daagse-0> - Mechelen (deze opleiding is gratis ikv het Kankerplan)

  *   22/03/2019: 'Omgaan met kankerpatiënten met een persoonlijkheidsprobleem'<https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-omgaan-met-kankerpati%C3%ABnten-met-een-persoonlijkheidsprobleem> - Antwerpen

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

 

Met vriendelijke groeten

 

 

Véronique Gerits

0473 81 29 76

Niet bereikbaar op woensdag

Lees meer