Lid worden

Blijven werken aan de zichtbaarheid van het sociaal werk met als doel de uiteindelijke erkenning blijft een prioritaire doelstelling van de beroepsvereniging. Ben je net als ons overtuigd van het belang van het verder ijveren van de beroepsvereniging voor een erkenning, een normering en een financiering? Wil je dat de sociaal werker in het ziekenhuis een vaste waarde blijft en evenwaardig is aan de andere zorgverstrekkers? Wil je dat ons beroep bescherming geniet en ons werk niet zomaar aan anderen zonder diploma sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent kan worden overgelaten? 

Denk je dat het delen van informatie met collega's sociaal werkers in andere ziekenhuizen jou kan helpen in je werk of heb je behoefte je ervaringen te delen? Dan kan dat als lid van onze vereniging via deze website. Op eenvoudig verzoek via het contactformulier kun je alle vragen stellen. Deze website is er voor jou! 

Lidmaatschap van onze beroepsvereniging is gratis en heel eenvouding. Vul het formulier in en wij beantwoorden asap je aanvraag.

Als je lid wordt, verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons beheerd en kunnen gebruikt worden om je te contacteren. Je vindt onze privacy policy onder de rubriek 'over ons'.


Persoonlijke informatie
Professionele informatie