alertpijlpijlcurvecurve-invertedGroupfacebookgoogle-plusinstagrampijlslotjeGroup 5Group 2 Copy 3Path 9twitterPage 1youtube
17.01.18 Overzicht

Nieuwe Website Beroepsvereniging Sociaal Werkers Ziekenhuizen

Langs deze weg willen wij al onze leden informeren over wat interessant kan zijn m.b.t. ons beroep en functie.

We willen een informatieplatform aanbieden waar ook de leden zelf aan kunnen bijdragen door hun informatie te delen met elkaar en waar ze zelf informatie kunnen halen. Het moet de communicatie met de beroepsvereniging zelf verbeteren en gemakkelijker maken. Via de contactpagina zullen de leden op een heel eenvoudige manier hun beroepsvereniging kunnen contacteren. Eenvoudiger kan niet!  

Bij deze dan ook een warme oproep om een vraag tot publicatie door te sturen naar de beroepsvereniging. Nieuwe ideeën, of opmerkingen met betrekking tot de beroepsvereniging of het sociaal werk in de ziekenhuizen zijn altijd welkom. Dit is jullie platform. Deze website is er voor jullie!

Mijn uitdrukkelijke dank voor de realisatie van deze website gaat uit naar Lieve Vanderlinden, bestuurslid en ex-voorzitter van de beroepsvereniging en haar echtgenoot Dirk Denaegel, Kristien Buelens en Griet De Bodt.  

Sabine Maene